Lindo 2010.07.05. 04:04

July 4

Sajnos két napja ismét szakad az eső, ezért megint nem tudunk csinálni semmit. Mivel hétvégén július 4.-ét tartottak az ebédlő szépen fel volt díszitve, már az előbbi részben említettem, hogy tegnap játékokat rendeztek és ma volt az eredmény hirdetés ebéd közbe, utána pedig, behivtak minket staff-ot és megköszönték a munkánkat és mindenki felált és elkezdett tapsolni (65 vendég volt) nekem annyira jól esett, de meg is érdemeljük. Sajnos csak össz-vissz 6an vagyunk és meg sem állunk. A szabadnapok úgy vannak, hogy mindig 2 ember megy day off-ra tehát marad 4 aki dolgozik, ha ebből kettő beáll az ebédlőbe akkor a konyhán csak kettő marad és iszonyat sok a meló. Egész hétvégén 65-en voltak, ma is már 2 fiú beállt nekünk (nekem és Magginek) segíteni a diningbe.

Ma tűzijáték van a városba, ami eleve 30 perc innen, mi Lacival nem mentünk, de lesz itt is a táborba, nah oda kimegyünk majd. A lengyelek elmentek és 8:30-ra végeznünk kellett ahhoz hogy el tudjanak időben indulni. Komolyan mondom én őket ilyen gyorsan dolgozni még soha nem láttam, eddig a rekord idő 8:45 volt, most fél 9 előtt végeztünk. Minden nap tűzijtéknak kellene lennie és akkor hátha gyorsabbak lennének :)

A lengyelek hamar visszajöttek a városból, mert kiderült, hogy elmaradt a tűzijáték :D

Tegnap nem tudtuk befejezni a terítést, mert vacsora után ott maradtak játszani, így mondta Jan, hogy majd ő holnap reggel megcsinálja. Na erre a lengyelek kitalálták, hogy reggel menjünk 15 perccel hamarabb melózni (így is örülünk ha 7re ott vagyunk). Mi tudtuk, hogy Jan már meg fogja csinálni, 7 előtt, szal mire oda érünk már kész lesz. Így is volt, de ők olyan okosak…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolipok 2010.07.08. 04:25:47

2napja esik az eso???? Itt 4napja akkora kanikula van, hogy az mar nem igaz szakad rolunk a viz a legkondi 24orabol 24et megy.
Amugy a lengyeleknek mondjatok meg hogy tuzijatek van eleg ha azt hiszik es gyorsabban megy a melo!
süti beállítások módosítása