Lindo 2010.08.06. 04:10

Még 1 hónap...

Hol is kezdjem, egy hete, mikor volt a picnic kipróbáltam a marsmallow-t (mályvacukrot) milyen lehet, ha nyárson a tűz felett forgatom, mint ahogy a filmekben szoktuk látni. Meg kell mondanom, hogy csak úgy simán is finom, de így talán még jobb. Tettem egy kis kekszre tejcsokit és rá a megolvadt marshmallow-t arra, pedig megint kekszet :) nagyon jó volt.

Itt Amerikában a tengerit, (vagy kukoricát, aki úgy hívja) nem úgy eszik, mint náluk, a tengeri eleve édesebb ízű és kisebb szemű, nah szóval itt nem úgy van, hogy megsózzák és eszik, hanem nincs só, helyette megolvasztott meleg vajba beleforgatják és úgy fogyasztják. Ezt is kipróbáltam és tényleg nagyon jó.

Voltunk a héten a városban is, elintéztük a bankban, amit kell. Ott is ért meglepetés, ami pozitív volt. Minden egyes pultnál ki volt téve egy kis tál, ami tele volt nyalókával és természetesen lehetett belőle venni, valamint a bejárati ajtó mellett, ahol várakozni kell szintén volt egy tál, amin süti volt. Nálunk elég furcsa lenne ez. A hétvégén 88 ember lesz, és Jan megváltoztatja jövő hétre a day offokat, minden nap csak 1 ember mehet szabira a megszokott 2 helyett. Csak így az a baj, hogy valaki 9 napot fog dolgozni és ha sorba megyünk a day offokon akkor Laci lesz az :(de holnap megtudjuk és majd közlöm. Az idő továbbra is változatlanul tavaszias, bár volt a héten 1 nap mikor igazi nyári meleg idő volt, de sajna nem a mi szabadnapunkon. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása