( https://www.youtube.com/watch?v=7NwFkBrmuuM&translated=1 )

 

Hello mindenkinek, mostanában ezt a számot szokta mindenki énekelni, mert mindenki el van már fáradva és mennénk már nyaralni :)

Hmm jó régen nem írtam már semmit itt az ideje, hogy bepótoljam. Először is, amit kihagytam az amikor elmentünk az állatkertbe. Az egész azzal kezdődött, hogy van a táborban egy dolgozó, úgy hívják, hogy Rick és ő tavaly már elvitte Lacit az állatkertbe, mert mindig vigyázott a macskáira mikor hétvégén hazament. Nah idén is ez történt, plusz Laci említette neki, hogy én mennyire szeretem a teknősöket és én is szívesen elmennék. Rick el is vitt minket, amikor szabadnapunk volt múlt héten, jött még velünk Kamil és Mike is. Tök jó volt, mert mindent Rick fizetett :) Igaz, hogy a teknős a kedvencem és hogy olyan nagyokat még nem simogattam meg, mint amik ott voltak, de most nem ez tetszett a legjobban. Hanem a papagáj ház, sose voltam még olyanba, iszonyat sok színes papagáj, amikor a fán ül mind egyszerre, valami csodálatos. Tök klassz volt, mert a kezedbe vehetted őket, volt egy pálcika, amin kaja volt és ha azt oda tartottam nekik, akkor oda jöttek hozzám és el tudtam kapni, mint a képen is láthatjátok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy másik papagáj, pedig a hátam mögül hirtelen rászállt a karomra, nah akkor kicsit megijedtem, de utána ott maradt. Sajnos nem tudtunk több időt tölteni bent, mert menni kellett tovább, mivel az állatkert már kezdett zárni, valamint a két fiúnak este meló volt és vissza kellett érni hat előtt. Amúgy az állatkert nem túl nagy, hamar körbe lehet járni. De nagyon szupi volt.

De ennél is jobb volt a vasárnap délutánunk, Steve a szakács elvitt minket pontoonboat-tal a White Sand Lake  (a tó ami itt van) másik végére, oda fele nehézkes volt az út, mert akkor még nagyon fújt a szél és a pontoonboat ide-oda billent a vízen, de kikötöttünk és a tó másik végén már alakult az idő szerencsére, és tudtunk fürödni, vittünk frízbit azzal játszottunk. Találtunk a hajón egy sárkányrepülőt, nah Maggie neki is esett, mint egy kisgyerek el is volt vele egy ideig. Hát a fiúk persze egymást ölték a vízbe :) A másik oldalt sokkal jobb a víz, tisztább, melegebb és a homok is puhább. Vissza fele nem tudtunk elindulni, mert nem indult a hajó :S felhívtuk Jan-t, hogy jöjjenek értünk, teló kikapcs, újra próbálkozás, működik. Újra teló: mégsem kell jönni, már indulunk. Haladunk egy darabig, megint leállunk, ismét próbálkozás, semmi, újra hívjuk Jan-t, okés jönnek értünk, teló kikapcs és ismét próba, nahát most meg jó. Hehe :) Vicces volt, hogy mindig akkor indult el mikor letettük a telót :)

1 hét és már Miamiban sétálhatok a parton :D:D:D

Már csak 1 hetünk van itt a táborban, annyira hamar elrepült az idő, nem akarok innen elmenni, nem mintha dolgozni szeretnék még, nem! Hanem a hely, ez a csend, amit itt van, ez a tiszta levegő, a táj, a tavak, minden annyira de annyira fog hiányozni és nem tudom valaha is vissza tudok e jönni ide.

De azt is tudom, hogy az a rengeteg élmény, ami egy hónap alatt vár rám abban a sok városban kihagyhatatlan. Egyik szemem sírni fog a másik nevetni.

Már minden repjegyet, szállást lefoglaltunk Lacival. Az útvonalunk a következő:

Szept. 8-13: Miami

Szept. 13-19: Washington

Szept. 19-24: Philadelphia

Szept. 24-26: Niagara

Szept. 26-30: New York

Okt. 01: Budapest

Hát minden esetre izgatottan várom a következő hónapot. Ígérem mindenről igyekszem majd beszámolni!!!

 

Puszi mindenkinek!

Linda

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása