Lindo 2010.06.21. 00:58

1. munkanap

Ma reggel elkezdtük kitakarítani azokat a házakat, ahol a vendég csalágok élnek. Pókháló szedés, sepregetés, ablakmosás és a többi. Itt rendes nagy házakra kell gondolni, sok ablakkal. 12 ilyennel végeztünk ma és még holnapra maradt 7. Elég fárasztó volt, főleg hogy tavaly szeptember óta nem voltak rendben tartva kivülről. Azért Lacinak hála elviselhetőbb volt a munka, mert közben a lengyeleket tanította magyarul :) A bázdmeeg már elég jól megy nekik :D
A kaja kezd egyre jobb lenni. Reggel svédasztal van, azt eszünk amit megkívánunk. Nekem az overhard a kedvencem (tükörtojás jól megsütve) kis bacon csíkokkal. A konyha tele van gyümölcsökkel, jégkrémmel annyit és olyat ehetünk belőle amennyit akarunk.
A konyhába a következő innavalók állandóan fogyaszthatóak: almalé, málnalé, narancslé, ananászlé, limonádé, sima tej, csokis tej, savanyított tej, forró csoki, koffeines kávé, koffein mentes kávé és tea.

Szerencsére az idő nagyon jó tegnap is jó meleg volt, sütött a nap és ma is.

Most nem jut eszembe semmi más, ki vagyunk merülve és holnap még egy ilyen nap vár ránk :( ha kitakaritottuk a házakat utánna kezdődik a konyhai meló, ami már nem lesz ilyen.

:)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili_11 2010.06.21. 14:14:52

Szia Laci! Sárgulok az irigységtől kicsit... bármennyit is szívtunk tavaly, azért hiányzik wipigaki.
Nosztalgiából beleolvasgatok néha a blogodba... Bár gondolom, ahogy sűrűsödik a munka, úgy alábbhagy a lendület is itt :P.
Sikerült megszereznetek a nagyszobát Peter-ék elől? Tasha és Jamie vannak?
Jó munkát!

rolipok 2010.06.21. 14:14:53

Sziasztok! Orulok, hogy jol vagytok es mibnden oke! Linda hogy megy az angol? En ugy erzem hogy nekem sokkal jobban mint tavaly. Azert majd irhattok neha meg olvashatjatok az en blogom is! Udv neked is es Lacinak is! Aztan ertesits ha megy Miamiba tudod nezni fogom a TV-t XDXDXDXD.
süti beállítások módosítása