Üdv Mindenkinek :)

 

Ideje hogy írjak pár sort a napjaimról itt a táborban. Ma nem volt jó idő egész nap és estére bemondták a rádióban, hogy közeledik egy hurrikán felénk ez olyan este 7 után volt, teljesen besötétedett az ég, ami máskor 9ig világos szokott lenni. Az eső szakad és persze, ma csak négyen voltunk a konyhában, mert Kamil és Michal szabin voltak, Jan meg ugye vacsinál lelépett szokása szerint. Igyekeztünk hamar befejezni a melót, nehogy elmenjen az áram.

Mikor pakoltuk el a kaját, a maradékot mindig ki kell vinni a walk-in-ba (a konyhával szemben van egy nagy hűtőkamra) és a fiúk (Laci és Peter) féltek kimenni, mert annyira szakadt, nah bumm, én megcsináltam, igaz, hogy 2x is jól eláztam, mert még be kellett hozni a felmosó vedret is. Ma a desszert sajttorta volt, nyami-nyami :D:D Csak az volt a baj, hogy csak 1 tortát hoztak, és annyi volt összesen, ma amúgy 40 ember volt.

Az egyik vendég kérdezte: „van még sajttorta?”
mire Maggie, mivel ő volt a dinig: „sajnálom de már elfogyott”
Vendég:” de hát nekem az a kedvencem, biztos van még csak eldugták”

Pff, nem is elég neki 1 szelet, de amúgy tényleg elraktunk 2 szeletet magunknak, mert mi is akartunk enni, az egyik a miénk lett Lacival, a másik meg a  Peteréké :D

 A beosztás szerint csütörtökön lett volna a szabadnapunk, de Jan átrakta péntekre :( :@ így 1 nappal többet kell dolgoznunk :(, holnap kapjuk a fizut és megyünk Minocquába, a bankba, valamint a Walmartba.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása