Lindo 2010.06.20. 03:14

Táborba jutás

Reggel 9kor meg is érkezett értünk Jan és Kim a két főnök. Nagyon aranyosak és közvetlenek az emberrel. Megtudtuk, hogy 6an fogunk dolgozni a táborba, mint Camp-esek. Laci és én vagyunk csak magyarok, Lengyelországból jött Peter, Maggie,(ők egy pár és már tavaly is voltak itt), Michal és Kamil.2 lány és 4 fiú. Hát az út az elég hosszú volt, 7 óra kocsival. Kétszer álltunk meg egyszer enni, és még egyszer tankolni.

Mikor megérkeztünk felosztottuk egymás között a szobákat. A ház ahol a személyzet lakik 2 szintes és az emeleten van 5 kis szoba és egy dupla ágyas szoba ami 3x nagyobb, mint akármelyik másik. Hát a lengyelek azon az alapon, hogy tavaly is ők voltak benne nem nagyon engedték át nekünk, ami végül is nem jött ki rosszul, mert a másik két fiú is maradt fenn, mi pedig megkaptuk ketten az egész földszntet, ahol van a tv, laptop, és azon az egy szobán kivül ahova becuccoltunk 4 másik üres :)

Sajnos az itteni kaja eddig egyáltalán nem jött be, vagy túl csípős és fűszeres vagy nincs semmi íze. Hiányzik a magyar konyha.

Holnap már kezdünk melózni, az ablakokat kellesz lemosni, a házakat kitakarítani, szerdáig még csak ezt fogjuk csinálni, aztán csütörtökön már beindul a kemény meló, aznap már születésnapot fognap tartani így biztos nagy lesz a hajtás.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása