Lindo 2010.07.04. 04:42

Picnic 2

Ma ismét szombat van, tehát piknik és megint dining vagyok. Rájöttem, hogy nem szeretem a pikniket, hiába az a sok finom kaja, stb, utálom hogy minden cuccot le kell pakolni az udvarra.
Holnap július 4., ami számunkra nem is jelent olyan sokmindent, de az amerikaiaknak igen. Nah hát tegnap fel is állitottak egy olyan 7 méter magas zászlót, nah gondoltam ma lemegyek megnézem, meg le is fényképezem, ugyis holnap lesz 4-e. Mire mentem volna nem le volt szedve, de nem értem miért :( Délelőtt a memberek (vendégek) a zászlónál az udvaron rendeztek játékokat, példálul mior 2 embernek kell futnia ugy hogy a lábuk össze van kötve, zsákban futás meg ilyesmik, mi persze bent takarítottunk és csak az ablakból láttuk. Most tűzijáték van de sajna az sem látszik teljesen, mert annyi fa van :) :(

Ma jó idő volt, de nagyon fújt a szél, pedig menni akartunk fürödni, csak tuti elsodort volna víz, a képeken láthatjátok milyen nagy hullámok voltak, ez csak a vitorlázóknak kedvezett.

Két napja szarakodik a genrátor és arról megy minden, elég gyakran lellát és a konyhába meg lehetett sülni, délután javitották, így nem volt áram, de még víz se :) Mi köze a kettőnek egymáshoz!? :) A szél is nagyon fújt, így hát nem maradt más lementünk ketten pinpongozni :)

Kiderül, hogy van a táborban egy kiscrác aki Los Angelesben él, de folyékonyan beszél magyarul, a többi családtag csak egy két szót tud, de az apja már nagyon sok városban járt nálunk. A kisgyerek viszont nem mer velünk beszélgetni :) Van egy másik illető, akinek Budapest az egyik kedvenc városa, azért csak nem vagyunk olyan elveszettek :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása